50Liebe: Faqja e internetit më e mirë e njohjes në Gjermani

Faqja e besuar për të gjetur dashuri të re për njerëzit mbi 50 vjeç në Gjermani është 50Liebe.

50Liebe.de - Site takim për njerëz mbi 50 vjeç

Regjistrohuni falas tani  në faqen më të madhe të takimeve për njerëz mbi 50 vjeç në Gjermani dhe të kontaktoni me teke të këndshme sot!

Regjistrohu falas tani në 50Liebe.De >>


pjekur-dating-vjetra-people-çift-bashku-lidhur

Si ta gjeni dashurinë kur jeni 50 vjeç e lart në Gjermani

Kur je mbi 50 vjeç, dhe po kërkon mundësi për online takim dhe a jeni lodhur nga të patronizuar me telefona mobil me butona ekstra të mëdhenj?

Pastaj 50 plus faqet takim si 50Liebe.de mund të jetë një zgjidhje ideale për ju.


Provoni këto faqe të shkëlqyera për të gjetur dashuri në Holandë dhe Gjermani

TIP! 
Përdorni  Pa pagesë Google Translator Tool  për të komunikuar në gjuhë të tjera si gjuha gjermane ose holandeze.

 

 


Pse faqet e takimit për njerëzit e pjekur janë më të mirë

Është e kuptueshme që njerëzit e moshuar ose njerëzit mbi 50 vjeç nuk e dinë domosdoshmërisht se si punon kompjuteri, por është plotësisht e mundur që ju kërkoni një mundësi për të qenë në gjendje të merrni online pa shumë vështirësi dhe vështirësi. 

Për këtë arsye është mirë që ka mundësi që njerëzit mbi 50 vjeç të kërkojnë nëpërmjet internetit një partner të mundshëm të ri ose të ndryshëm, me të cilin me siguri ju mund të ndihmoni në kërkimin e një dite më të zakonshme, vetëm për shkak se ajo është tashmë e mundur.

Nëpërmjet algoritmit të tyre unik dhe të përshtatshëm, do të merrni vetëm sugjerime partnere me të cilat ju mund të bëni vërtet një ndeshje!

 

Mature dating

krahasim

Takimi tradicional i ka dhënë mundësi online dating: teknologjitë më të fundit nënkuptojnë që ju nuk duhet të kërkoni për një partner të përshtatshëm në supermarket.

Ndërkohë që të gjitha djemtë e rinj janë në aplikacione takimesh si Tinder dhe Badoo, po kërkoni diçka të ndryshme si një single e vjetër. Kur ju merrni më të vjetër është pas të gjitha shumë më pak në lidhje me pamjen, por ju kuptoni se në të vërtetë ajo është mbi të gjitha.

Për shkak se 50+ individë gjithnjë e më shumë e di se si të merren me mundësitë e internetit, vendi i takimit për të moshuarit është rritur gjithashtu në popullaritet. Ka edhe vende takimesh që përqëndrohen tërësisht në një të moshuar më të vjetër se 50 vjeç e lart. Me faqet e shumta takimesh ka një zgjedhje, cilën duhet të zgjidhni tani?

Vende takimesh për të moshuarit

Faqet e takimeve që fokusohen tërësisht tek teke në moshën e vjetër nuk mund të llogariten në njërën anë. Të gjitha këto takim faqet janë një mjet i dobishëm për të takuar njerëz në të njëjtën kategori moshe, por ka me të vërtetë dallimet. Këto janë tre faqet kryesore të takimeve për teke më të vjetër se 50 vjeç.

Për kë është ai?

Siç mund ta prisni, faqet e takimeve për të moshuarit nuk janë të rezervuara për të rinjtë.

Nuk do ta hasni këtë në faqen e takimit.

Në përgjithësi, mosha është midis 50 dhe 60 vjet, por nuk është e çuditshme që hasni një të vetme mbi 65 vjeç ose diçka më të re se 50 vjet.

Të moshuarit dhe vetmia

Takimi i moshuarHulumtimi nga  Statistikat e Holandës  tregon se të moshuarit janë më shpesh të vetmuar se të rinjtë.

Kjo ndodh shpesh sepse njerëzit e moshuar humbin diçka në kontaktet shoqërore.

Kjo mund të jetë shumë pak kontakte ose mungesa e mbështetjes emocionale.

Ka më shumë se 4.1 milion njerëz mbi 55 në Holandë. Më shumë se 1 milion njerëz ndihen të vetmuar nga ky grup i madh njerëzish.

Kjo nuk përmirësohet kur të rriteni.

Hulumtimet nga  Ouderenpanel  tregojnë se 74% e të anketuarve të vetmuar tregojnë se mungon një mik i mirë në jetë.

Kjo nuk është për t’u habitur.

Ti vjen vetëm në shtëpi, askush nuk mund të flasësh dhe të humbasësh dikë që të përqafosh.

Nga më shumë se 2.9 milion njerëz mbi moshën 65 vjeçare, gati 900,000 njerëz ndihen të vetmuar.

Një vend takimi për të moshuarit e kundërshtohet këtë. Për shkak se ju mund të kontaktoni lehtësisht dhe shpejt me të tjerët, mund të humbni vezën tuaj, por gjithashtu keni biseda që me të vërtetë nuk mund t’i gjeni.

Dihet se më shumë se 40% e popullsisë holandeze ndihen të vetmuar nga mosha 50 vjeç e tutje.

Kjo është një përqindje e lartë ku diçka mund të bëhet, themeluesit e 50 plus site takim menduar.

Pse takim për të moshuarit?

Gjetja e një partneri nëpërmjet internetit nuk është më e çuditshme. Pothuajse të gjithë e njohin dikë që ka gjetur një partner në internet.

Nuk është diçka për t’u turpëruar; gjysma e vetme Holanda është aktive në një vend takimi ose aplikacion.

Një app takim normalisht ka funksionalitete të njëjta si një vend takimi; ju qëndroni deri në datën më të shpejtë dhe ju nuk keni munguar asnjë mesazh apo kontakt.

Nëse nuk jeni të kënaqur me aplikacionin atëherë ka ende vend takimi që mund të përdorni.

Çfarë nënkuptohet me takim të lartë?

Faqet e internetit që fokusohen ekskluzivisht tek burri ose gruaja e vetmuar e vetmuar zakonisht kanë një moshë minimale.

Njerëzit që janë më të rinj nuk pranohen në vendin e takimit, përveç përjashtimeve.

Në njëzetat nuk do të hasni lehtë, kështu që ju takoni njerëz me të njëjtën moshë.

E moshuar zakonisht kuptohet të jetë një moshë 50 vjeçare Plus.

Për shembull, çdokush që është 55, 65 ose 75 vjeç mund të bëhet anëtar në vendin e takimit. Mund të duket se ju përjashtoni shumë njerëz, por ekziston vërtet një grup i madh njësish në këtë kategori moshe.

Gjermania po plaket dhe njerëzit po plaken.

Kjo mund të shihet në numrin e njerëzve me moshë mbi 65 vjeç.

Për shembull, Holanda ka 3.1 milion njerëz të moshës mbi 65 vjeç në fillim të vitit 2017, prej të cilëve 0.7 milion janë mbi 80 vjeç.

Plakja e Holandës nuk ndalet dhe pjesa e të moshuarve 65 vjeç e lart do të rritet me shpejtësi në vitet e ardhshme.

Cilat vende të lira për të moshuarit?

Nuk ka rëndësi se sa i vjetër jeni; nëse mund të jepni datën falas, pse nuk e bëni këtë?

Nuk është e nevojshme të paguash nëse dëshiron të marrësh datën.

Çdo vend takim ofron mundësinë të regjistroheni falas.

Regjistrimi falas siguron që ju mund të shihni faqen e internetit dhe ndoshta aplikacionin para se të anëtarësoheni.

Çfarë mund të bëni me një llogari të lirë ndryshon për faqen e takimit. Në një vend takimi për të moshuarit nuk mund të shihni fotot dhe mos dërgoni mesazhe ndërsa mundeni në faqen tjetër të takimeve pa paguar anëtarësimin.

Nëse doni të dini se si punon një vend takimi saktësisht, atëherë kjo është e mundur.

Kur është fjala për testimin e takimeve online është e-Përputhja me zgjedhjen e mirë.

Ju mund të përdorni funksione të ndryshme në këtë vend takim pa bërë asnjë pagesë.

Në këtë mënyrë ju mund të merrni dhe t’u përgjigjeni mesazheve pa asnjë kosto. Nëse dëshironi, gjithmonë mund të merrni një anëtarësim të paguar.

Hulumtime nga Kassa

Tashmë tre vjet më parë programi televiziv Kassa hetoi faqet e takimit për të moshuarit.

Këto ishin testuar nga një grup i të moshuarve që regjistroheshin dhe vlerësonin lehtësinë e përdorimit.

Ju mund të shikoni    videon në lidhje me testin në  vendin e Kassa  .

Vendet takim që u shfaqën si më të mirët në atë kohë ishin e-Matching,  Relatieplanet  dhe  50plusmatch .

Ndërkohë, kjo uebfaqe ka bërë shumë ndryshime në faqet e internetit për ta bërë atë edhe më të lehtë për t’u përdorur për të vetmin e vjetër. Në tre vjet, shumë gjëra kanë ndryshuar dhe ka më shumë parti që i shërbejnë të moshuarve.

Vile date

Kur është fjala për takimin, është thelbësore që të zgjidhni një faqe interneti të besueshme, të qartë dhe të sigurt takimesh.

Një vend takim duhet të kontrollojë profilet manualisht, të dërgojë të dhënat me një lidhje të sigurt, por gjithashtu t’i ruajë të dhënat në mënyrë të sigurt. 

50 vjeç janë burra dhe gra të moshuar

Si mund të gjej një marrëdhënie në moshën e vjetër?

Këshilla për adoleshencë për të moshuarit

Të pjekur nga jeta, gjetja e një marrëdhënieje të re në moshën e vjetër mund të shkaktojë disa probleme. 

Në varësi të situatës suaj, përfundimisht do të ecni me një shpinës.

 Ndoshta ju jeni një e ve ose e ve, ndoshta ju jeni të divorcuar.

 Ose a nuk keni dashur kurrë të filloni një marrëdhënie serioze apo a nuk keni ardhur në ‘të vërtetën’ në të gjitha ato vite?

 Ka ndoshta 1001 arsye për të përmendur pse ende po kërkoni një marrëdhënie në moshën e vjetër, por e dini se jetoni në një kohë të bukur. 

Kjo epokë ka internetin. Vendi i mundësive të pakufizuara.

50plus takim faqet

Njerëzit në vitet e tyre të rinj takojnë njerëz në skate.

Ata shkojnë në pijetore, luajnë sport në një palestër ose takojnë njerëz të rinj përmes punës ose shkollës.

Kjo zakonisht është disi e ndryshme për të moshuarit

Çdo fundjavë, nuk ka (zakonisht) asnjë kohë reale dhe shpesh keni qenë në të njëjtin vend pune për vite me rradhë dhe ju i njihni njerëzit atje përmes dhe përmes.

Interneti pastaj ofron një zgjidhje.

Duke u regjistruar në një vend takimi, gjithashtu mund të gjesh një marrëdhënie mjaft të lehtë në moshën e vjetër.

Më parë kjo ishte ndoshta më e vështirë, por për shkak të gamës së gjerë të faqeve të lidhura me takimet, marrëdhënia juaj e re shpesh është vetëm disa klikime larg prej jush.

Para se të regjistroheni në një platformë takimi, këshillohet të lexoni me kujdes.

Cilat janë faqet e internetit dhe ku duhet t’i kushtoni vëmendje nëse doni të regjistroheni? Ne gjithashtu kemi renditur faqet më të mira takimesh për të moshuarit për ju.


50plusMatch
Ka një numër vendesh interesante për 50 njerëz. Një shembull i mirë është faqja e internetit   50plusMatch  .nl.

Këtu ju mund të gjeni lehtë 50-vjeçarë të vetëm që janë në kërkim të një marrëdhënie serioze.

Platforma është vetëm për të moshuarit e të paktën 50 vjet dhe pas regjistrimit ju keni qasje të pakufizuar në profilet e të gjithë përdoruesve. 50plusmatch.nl është ndoshta vendi më popullor i takimit midis të moshuarve dhe ka më shumë se dyqind regjistrime të reja në javë.

Faqja e internetit është gjithashtu e lehtë për tu vizituar nëpërmjet tabletëve dhe celularëve dhe është e lehtë për t’u lexuar për të gjithë. Vizitoni 50plusmatch.nl »


 

Regjistrohuni në një vend takimi 50plus

Ju mund të regjistroheni falas në shumicën e faqeve të internetit.

Kjo është e rekomanduar, sepse ne ju këshillojmë që të mos merrni një profil të paguar kudo nëse nuk jeni të njohur me faqen e internetit. Në fund të fundit, nuk e dini se cilën faqe keni të bëni.

Mund të ketë profile të rreme në faqen e internetit ose ka pak partnerë të mundshëm që mund të gjenden.

Kjo është arsyeja pse ju mund të shikoni më mirë në një vend të bukur ku mund të regjistroheni pa pagesë.

Faqet e internetit të përmendura më lart janë 100% të besueshme (dhe kanë një regjistrim falas) dhe gjithashtu kanë të dhëna të sigurta të cilësisë së të dhënave.

A keni nënshkruar dhe keni një ndjenjë të mirë për faqen relevante të 50plus?

Pastaj mund ta konsideroni pagesën, në mënyrë që të përdorni të gjitha tiparet që ofron faqja e internetit.

Me një llogari falas ju shpesh nuk keni mundësi të gjera që keni me një llogari të paguar.

Një avantazh i madh i një faqeje që njerëzit paguajnë është fakti se jeni pothuajse i sigurt se anëtarët kanë qëllime serioze.

Me faqet e lirë takimesh, nganjëherë ndodh që anëtarët regjistrohen ‘për argëtim’.

Këto shakaje ju filtrojnë me një llogari të paguar mjaft lehtë.

Në fund të fundit, ne supozojmë se po kërkoni diçka serioze dhe nuk doni ta humbisni kohën tuaj me biseda të pakuptimta.

Shikoni gjithashtu përvojat e përdoruesve.

Në ditët e sotme ju lehtë mund të jepni mendimin tuaj në lidhje me një kompani apo faqe të caktuar.

Këto janë vendosur në faqet e internetit me përvojat rreth faqeve të takimeve kur është fjala për platformat e takimit.

Është e rëndësishme t’i lexoni këto para se të regjistroheni në internet diku, sepse në bazë të këtyre përvojave ju mund të përcaktoni nëse keni të bëni me një faqe interneti të besueshme 50plus dating.

Rastësisht, edhe këtu – më shumë se mjaft kritika nga të tjerët mund të gjenden në faqet e takimeve që kemi zgjedhur për ju.


Ku takoni 50 njerëz në internet?

Interneti dhe faqet e takimeve bëjnë takim më të lehtë.

Nga karrigia juaj e hidhur (ose ndonjë vend tjetër në sajë të telefonit të mençur ose tabletit) mund të njiheni lehtë me njerëz të rinj.

Njerëzit që zakonisht nuk do të takoheni sepse për shembull nuk jetoni ose qëndroni në të njëjtin mjedis.

Në sajë të faqeve takimesh ju mund të kontaktoni me njerëz që përndryshe nuk do të njiheni kurrë.

Megjithatë, ne gjithashtu mund të imagjinojmë se nuk ju pëlqen që të gjithë ngjarjet në lidhje me internetin.

Që më mirë të takoni marrëdhënien tuaj të re në mënyrë ‘normale’. Edhe atëherë, si një plak, ende ka shumë opsione.

Nuk është se faqet e takimit janë grail i shenjtë për të ardhur në një marrëdhënie të re, sigurisht, edhe pse ka përparësitë e saj.

Ne kemi listuar një numër alternativash për ju.


Institucionet e ushqimit

Të rinjtë mund të pëlqejnë të hyjnë në pijetore (dhe ndoshta edhe ju), por gjithashtu mund të takoni njerëz të rinj në institucione të tjera hotelierike.

Për shembull, shumë njerëz të moshuar e gjejnë të këndshme të kenë një kafe diku.

Në qytet, në fshat, por edhe pas një shëtitje në një rezervë natyrore.

Pothuajse kudo mund të gjeni dyqane kafeje ku mund të bisedoni me një zonjë ose zotërues të mirë.

Shumë njerëz të moshuar gjithashtu kanë një dyqan kafeje dhe i vizitojnë ato në intervale të rregullta.

Vetëm shikoni HEMA në lagjen tuaj për një shaka.

Ju do të zbuloni se ka gjithmonë njerëz të njëjtë për të njëjtën kohë. Mënyra ideale për të filluar një bisedë!


Punë vullnetare

Sigurisht që njerëzit që janë tashmë në pension janë të kënaqur që ende mund të jenë të përfshirë në shoqëri dhe shpesh vendosin të bashkohen me një shoqatë vullnetare.

Punët që bëni pastaj ndryshojnë shumë dhe në këtë mënyrë bëni diçka të këndshme për shoqërinë.

Sigurisht që është gjithashtu një mënyrë e përsosur për të njohur njerëz të rinj.

Ndoshta ka një zonjë apo zotërues të mirë mes vullnetarëve të tjerë, por është gjithashtu e mundur që të takoni dikë të mirë gjatë punës vullnetare.


Jeta e shoqates

Jeta e shoqatës mund të vdesë pak nga të rinjtë, por midis të moshuarve ka mjaft njerëz që kalojnë një jetë në një shoqatë.

Nga shoqata e muzikës në klubin e sporteve dhe nga klubi lokal i thurjes deri tek zbulimi.

Përsëri një mënyrë e shkëlqyer për të kontaktuar me njerëz të rinj dhe ndoshta për të takuar partnerin e ëndërrave.


Udhëtim i vetëm

Sot ka të ashtuquajturat destinacione të vetme udhëtimi për secilin grup të synuar.

Kështu edhe për të moshuarit mes nesh.

Së bashku me një grup njëshe ju shkoni në destinacione të ndryshme.

Zakonisht ekziston një program ku mund të njohësh njëri-tjetrin më mirë dhe jashtë programit shpesh ka mundësi të mjaftueshme për të ditur më shumë për dikë që ke një klik.

Një mënyrë ideale për t’u njohur me njerëz të rinj dhe a duhet që partneri juaj ëndërr të mos jetë atje gjithsesi?

Pastaj ju keni një festë të këndshme!


Kisha

Megjithëse përsëri mund të shohim një dobësim të kësaj në shoqëri (rinia nuk ka shumë shumë me besimin sot), ka patjetër një grup njerëzish të moshuar që janë rritur me besnikëri nga shtëpia.

Ju mund të shkoni tashmë në kishë në baza të rregullta, por ndoshta është shtyrë në sfond në të gjitha ato vite dhe nuk keni qenë në kishë prej vitesh.

Pavarësisht nga fakti që ju jeni duke rikujtuar lidhjet me Perëndinë, është gjithashtu një mënyrë e mirë për të kontaktuar me njerëz me mendje të njëjtë.

Dhe kush e di, ju do të takoni njeriun tuaj të ëndrrës apo gruan e ëndrrave!


Përmes fëmijëve dhe / ose nipërve të mbesat

Kjo mundësi e fundit mund të mos zbatohet për të gjithë, por në qoftë se keni fëmijë dhe / ose nipër e mbesa, mund të futeni në marrëdhënien tuaj të re me to.

Ju nuk do të jeni i pari që do të flisni me një shesh lojrash ose me një park zbavitës me një gjysh ose gjysh, apo baba apo nënë.

Mendoni edhe për vende të tjera që ju mund të vizitoni me fëmijët (grand) si kinema, teatër, koncert etj.

Të gjitha mundësitë për të ardhur në kontakt me njerëz të tjerë të moshuar dhe këtu përsëri zbatohet: takoni partnerin tuaj të ëndrrës jo, atëherë ju me siguri keni një udhëtim shumë të bukur me të dashurit tuaj!

A keni një shtesë shumë të mirë pas leximit të këtij artikulli që nuk kemi menduar?

Na tregoni me një koment sipas këtij neni. Kush e di, ju keni tipin e artë me të cilin një tjetër lexues takohet me marrëdhënien e tij të re!HausHalts Tipps Shtëpi | Dating | udhëtoni | Lifestyle | Rreth shtëpisë


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *